Sport i rekreacija

Zahvaljujući svom položaju, klimatskim uvjetima, sportskim sadržajima, koje nudi hotel i grad Makarska, Biokovka je u mogućnosti pružiti usluge pripreme, rehabilitacije i smještaja sportaša tijekom cijele godine.

U sklopu sportske ponude u Biokovki djeluje suvremeni fitness centar koji raspolaže modernom teretanom opremljenom Technogym kardio linijom kao i najmodernijim spravama istog proizvođača, dvoranom za aerobik, dvije finske saune i dva bazena s morskom vodom (19 metarski za plivanje koji se grije na 26 stupnjeva i manji za vježbe istezanja i opuštanje koji se grije na 36 stupnja celzijusa).
Uz bazene su postavljene i 4 masažne kade nove generacije s kompjutorskim programiranjem masažnoga procesa. Svi korisnici fitness centra su pod stalnim nadzorom dvojice kineziologa koji prate, potiču, ali i pomažu korisnicima ako je to potrebno.

Biokovka sportašima nudi mogućnost rehabilitacije i liječenja sportskih ozljeda. Postupak medicinske rehabilitacije sportaša podrazumijeva individualan pristup pojedinom pacijentu. Inicijalni i završni pregled doktora specijalista fizijatra, dijagnostiku i vježbanje na izokinetičkom uređaju, provođenje individualnih ili grupnih fizikalnih i kineziterapija. Korištenje svih navedenih sadržaja, smještaja i usluge pansiona s prilagođenim jelovnikom prema potrebama i željama sportaša, te mogučnošću pranja rublja.

U suradnji sa Gradskim sportskim centrom i Tenis centrom u Makarskoj Biokovka zadovoljava sve uvijete za pružanje sportskih priprema sportaša.