Dobrodošli u Biokovku

Hvala Vam što ste odabrali Biokovku za Vaš odmor i brigu o zdravlju. Dobrodošli u naš svijet! 

Mjesto gdje cijelo vrijeme imate dostupan tim stručnjaka za brigu o vašem zdravlju, poboljšanje općeg stanja organizma, rad na osobnom rastu i razvoju te za uživanje u svakom trenutku. 

Tipična mediteranska gostoljubivost, udobnost, vrhunska gastronomska i raznolika medicinska ponuda, sportski, zabavni, kulturni te sadržaji za opuštanje tradicionalna su obilježja Biokovke koja se lječilišnim turizmom bavi još od 1961. godine. 

Biokovka se smjestila u Makarskoj u najljepšem dijelu grada na šljunčanoj plaži dugoj više od 2 km u parku s mediteranskom vegetacijom. Položaj, blaga klima i okoliš prirodni su činitelji koji omogućavaju da se liječenje i odmor provode tijekom cijele godine, što predstavlja još jednu specifičnost Biokovke.

Iznimno nam je drago poželjeti Vam dobrodošlicu u Biokovku.

 

Hotelski sadržaji

Parking

Bazen

Internet

Masaže

Barovi

Fitness centar

Fitness centar

Fitness centar nudi sadržaje kroz koje ćete osnažiti svoje tijelo, steći dobru formu i uspostaviti psihofizičku ravnotežu. Centar uključuje: teretanu s kvalitetnom Technogym opremom i vrhunskim osobljem aerobik dva zatvorena bazena s grijanom morskom vodom dvije saune Ovisno o vašoj kondiciji, fizičkoj spremnosti i želji možete izabrati jedan od ponuđenih programa: za početnike za srednje spremne za napredne Također se možete odlučiti između različitih programa ovisno o tome što želite postići: povećanje mišićne mase učvršćivanje mišićne mase skidanje masnog tkiva
Otkrij više

Popusti i akcije

Pošaljite upit i ugrabite najbolju ponudu!

Rezervirajte sada

+385 21 602 200